Followers

Saturday, March 19, 2011

siti singgah kedai saya lagi!!

assalamualaikum..
sudah lame x mengepost pape kat blog ni..
baise la..cuti..x de masa nak on9..
esemen yang bertimbun pun x buat lg..
enjoy je lebih..huhu

ok..nak story,,hari ni,,siti datang kedai saya..
siti??siti mane??siti nurhaliza ler..lalala
perasan ckt,,haha..bukan kedai saya,,kedai umi saya..
dulu dia dh penah datang..mase tu baru lepas SPM..
x kisah sangat la..
beberapa kali gak dia bungkus makanan buat balik hotel..
ye la..kedai saya ni bukan taraf hotel..
kedai kopi je..dia kata x boleh nak makan kat kedai sbb orang ramai..

percaya x ape yg saya cite ni??x percaya eh?? tengok..



haahh..tengok,,custemor kat kedai sebuk nak bgambar ngan ct..


nah,,tengok..ni adek saya...yang frustnye,saya x de kat kedai mase tu..ikut umi saya pegi pasar..beli barang...hehe..x pe la..tu je nak cite..x sempat nak snap pic banyak2 sbb dia nak g kbmall..ada pelancaran produk simply sity kat c2...

2 comments:

  1. oOo, patutlah siti ada kt kbmall masa afa p tgh hari tdi... huhuhu

    ReplyDelete

Saturday, March 19, 2011

siti singgah kedai saya lagi!!

assalamualaikum..
sudah lame x mengepost pape kat blog ni..
baise la..cuti..x de masa nak on9..
esemen yang bertimbun pun x buat lg..
enjoy je lebih..huhu

ok..nak story,,hari ni,,siti datang kedai saya..
siti??siti mane??siti nurhaliza ler..lalala
perasan ckt,,haha..bukan kedai saya,,kedai umi saya..
dulu dia dh penah datang..mase tu baru lepas SPM..
x kisah sangat la..
beberapa kali gak dia bungkus makanan buat balik hotel..
ye la..kedai saya ni bukan taraf hotel..
kedai kopi je..dia kata x boleh nak makan kat kedai sbb orang ramai..

percaya x ape yg saya cite ni??x percaya eh?? tengok..



haahh..tengok,,custemor kat kedai sebuk nak bgambar ngan ct..


nah,,tengok..ni adek saya...yang frustnye,saya x de kat kedai mase tu..ikut umi saya pegi pasar..beli barang...hehe..x pe la..tu je nak cite..x sempat nak snap pic banyak2 sbb dia nak g kbmall..ada pelancaran produk simply sity kat c2...

2 comments:

  1. oOo, patutlah siti ada kt kbmall masa afa p tgh hari tdi... huhuhu

    ReplyDelete